Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől merül ilyen gyorsan a...

Mitől merül ilyen gyorsan a telefonom? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Xperia L-em van, és kb. 2-3 napja elképesztően gyorsan lemerül.. Régebben is volt ilyen, de akkor azért mert a telefon alkalmazást megnyitotta, és újraindítottam és minden oké volt..

Olyan mértékben merül, hogyha elkezdek rajta valamit csinálni pl. netezek, vagy játszok, percenként megy le 1 %, azaz 10 perc alatt 10 % leeset.. Ilyen korábban nem volt..

Megnéztem az battery usage-t, és ott azt írja, hogy Android rendszer, Android operációs rendszer, Médiakiszolgáló. Ezek vannak a legtöbb %-on, ezek merítik a legjobban. Miért van két android rendszer? Egyszerre kettő fut vagy mi?

Többször is újraindítottam, clear masterrel folyton szabadítok fel ramot. Komolyan nem értem mi baja van.

Egyébként június óta van meg.

2013. nov. 7. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamilyen alkalmazás zabálja az aksit.
2013. nov. 7. 18:12
 2/2 b95 ***** válasza:
netezés vagy játszás esetén percenként 1% mondhatni normális egy okostelefonnál.
2013. nov. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!