Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi készülékről?

Figyelt kérdés
[link] Látom hogy "noname", de az árához képest jó adottságokkal rendelkezik szerintem. Ez azért van mert külföldről jön és nincs rajta hogy Samsung,Lg stb. vagy azért mert egyszerűen gagyi?
2013. nov. 5. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
mert feltehetőleg gagyi. nem biztos, de a hardver sosem döntő szerepű, ezt jó lenne már tudatosítani magunkban. lehet, hogy van egy 2 magos 1,2 ghz-es proci, de nem mind1 milyen. van rajta egy 4.2.2-es jelly bean rom, amiről nem tudod, hogy mennyire stabil, mivel csak egy stock rendszerről van szó, amit csak rárakott a gyártó bármilyen optimalizálás nélkül. végül ha esetleg tényleg bekövetkezik az, hogy állandóan lefagy, mert nem tud együttműködni jól ezzel a hardverrel, akkor kereshetsz főzött romokat, amik nagy esélyel nem is lesznek rá.
2013. nov. 5. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, sokkal jobb vétel mint a Samsung olcsó mobiljai, viszont arra készülj fel hogy nyöszörögni fog a hátlapja ha megnyomod, a kamerája pedig kritikán aluli, ha ezekkel együtt tudsz élni akkor semmi gond.
2013. nov. 5. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül ezt de ilyen telefonban gondolkodom, mert nincs 60-70ezer forintom egy olyan telefonra amin elmennek az nagyobb játékok. Ezen futnának a komolyabb játékok?
2013. nov. 5. 18:26
 4/9 b95 ***** válasza:
50%
ne aggódj, a 60-70 ezres telókon sem feltétlenül futnak el a „nagyobb játékok”. Habár nem hiszem, hogy az egy olyan hihetetlenül nagy összeg lenne egy okostelefonért.
2013. nov. 5. 18:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy neked egy ájfón sem terheli meg a pénztárcádat, de hidd el van akinek sok az a 60-70 ezer forint egy telefonért.
2013. nov. 5. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, annyiban még végülis kiegészíteném, amit a második mond, valóban egy alsó kategóriás 30-35ezres samsung-nál biztos, hogy jobb lesz, de a többin el kell gondolkozni, amit írtam, tapasztalat.
2013. nov. 5. 19:41
 7/9 b95 ***** válasza:

számomra se kevés 60 ezer forint, de bakker, az ember (normális esetben) legalább 2 évre vesz telefont, vagyis elég egyszer kifizetni az árát, utána használhatod évekig...

az meg nem értem, mi a fenéért kell idekeverni az iPhone-t... Vagy ez is ilyen jómagyar szokás, hogy csak végletekben lehet gondolkodni?

2013. nov. 5. 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves b95! A kommentedből úgy jött le nekem hogy neked a 60-70e forint semmi, ebből következtettem, hogy neked biztosan megvan mindig a legújabb 200ezres ájfon. Ha nincs így ne haragudj, nem akartalak megsérteni.
2013. nov. 5. 20:09
 9/9 b95 ***** válasza:
oké, értem. én viszont arra gondoltam, hogy ha megnézed a mai (normálisabb) okostelefonok árát, akkor bizony nem olyan sok az a 60 ezer.
2013. nov. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!