Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire zavaróak a képernyő...

Mennyire zavaróak a képernyő részét képző (tehát nem fizikai) vezérlőgombok Androidnál?

Figyelt kérdés
A mostani telefonomon fizikai gombok vannak, és hamarosan le fogom cserélni. Valószínűleg Xperia L-t fogok venni, csak nem tudom, hogy ennek a vezérlőgombjai mennyire zavaróak, ha egyáltalán azok játékoknál(pl Modern Combat 4), illetve az általános használat közben. Illetve, hogy nehézrájuk átszokni?

2013. nov. 5. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Az elég idegesítő tud lenni, hogyha véletlenül hozzáérsz játék közben. Velem már megesett párszor. De ha megszokod, akkor jó az.
2013. nov. 5. 15:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ésmilyen gyakran szokott előfordulni? Mert iPodon is ha játszok, mindig a képernyő pereme mellett érintem meg (ott van a lövés) Láttam egy videót, ahol ahhoz, hogy a gombok működésbe lépjenek, duplán kellett megérinteni őket (játék közben). Ezt hogy lehet megoldani?
2013. nov. 5. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni, de biztos vannak olyan program(nem is egy) ami eltünteti, és csak akkor jön elő ha odanyúlsz
2013. nov. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!