Külföldi iphonet rendeltem és magyarosítani szeretném hallottam erről az air simről amit a simkártyához kell tenni de azt mondják meg se próbáljam mit tudok kezdeni vele hogy tökéletesen működjön?
6: igen, abba bele lehet rakni. Pont. A kérdés megválaszolva. :)
Mert ugye a kedves kérdező arra volt kíváncsi, hogy bele lehet e rakni. Tehát fizikailag bele megy e. :)
ma 17:17
Te nagyon fogalmatlan! Szerinted elég az, hogyha csak bele teszi a simet? És úgy mégis mit kezd vele? Nintendózik? Mert kb ipodnak használható, de telefonálni nem lehet vele.
8: az eredeti kérdés az volt, hogy tudja e magyarositani. Ez így nem egyértelmű hugy mit szeretne, de utána a kérdező egyértelművé tette. Magyar SIMet szeretne tenni bele. Nem azt kérdezte, hogy fog e tudni vele telefonálni vagy lesz e térerő stb, hanem hogy bele lehet e tenni.
Igazam van vagy igazam van? :)
De hülye én sem vagyok, értettem mit szeretne kérdezni, de ha már vannak itt páran akik segíteni szeretnének, akkor legyen annyi elvárható, hogy egy kérdés értelmesen van megfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!