Samsung Galaxy S4, HTC One (az új) vagy Sony Xperia Z?
A Samsung, pusztán azért mert a Samsungok a legjobbak a régi Siemensek után.
2013. nov. 4. 20:23
Milyen "új" HTC One? Mert HTC One-ból csak egy van.
Előző: gondolom ha érettségiztél már akkor magyarból nem az érvelést választottad.
Egyébként ezek közül mindenképp HTC. A legjobb kijelző, a legjobb anyaghasználat, a legjobb hangszóró, nem kérdéses.
Xperia Z a képernyője miatt nem jó választás, SGS4 pedig millió ok miatt, anyaghasználattól kezdve felhasználói felületig mindenbe bele lehet kötni.
2013. nov. 4. 20:35
3/11 A kérdező kommentje:
Anyag, kinézem szempontoktól eltekintve? Teljesítményileg melyik a nyerő? Amúgy azért írtam zárójelbe "az új" szöveget, mert ahányszor annyit kérdezek valakitől, hogy nyomkodta-e már a HTC One-t, akkor az a válasz, hogy a legújabbat? Tudom, hogy csak egy van, csak sajnos sok a tudatlan ember.
Első vagyok, és csak tapasztalatból írtam.
2013. nov. 4. 20:44
5/11 A kérdező kommentje:
Úgy tapasztalat, hogy van egy S4ed és nincs vele problémád, vagy volt már mind háromból vagy legalábbis nem csak felületesen vizsgáltad őket?
Ezek közül S4.
A One-t nem ajánlom. A Z-vel pedig nincs tapasztalatom.
2013. nov. 4. 21:16
Én személyes tapasztalat alapján mondom az S4-et.Hihetetlenül gyors,nem tud megakadni,max néha-néha kb. félévente 3x egy-egy mikrolagg elöfordul.Mindenre azonnal reagál és minden tökéketesen fut rajta.Kinézetileg szerinte nagyon ott van nekem az új TouchWiz is nagyon tetszik.(anno a Galaxy Acemen lévö nem tetszett)Anyaghasználat meg nálam nem szempont.Max abba lehetne belekötni.Én bátran ajánom ezt a telót.
2013. nov. 4. 21:42
Szerintem pedig mind1 hogy melyiket veszed.Nincs nagy különbség koösztük teljesítményileg.Amelyik tetszik a legjobban azt vedd :)
2013. nov. 4. 22:25
HTC One. Miért? Mert az a legjobb telefon...
Gyönyörűen néz ki, prémium anyaghasználat (full fém), legszebb kijelző, brutál teljesítmény, ez nem szaggat, mint a lagWiz.
És BeatsAudio miatt kegyetlen jól is szól. Amibe belehet kötni az a kamerája, a vártnál gyérebbül teljesít, de szerintem így is teljesen jó.
A videófelvétele meg simán videokamera szinten van...
Nem véletlen kapta az év telefonja díjat is... :)
Az s4 is príma telefon, de a One jobban optimalizált. A Sony Z-t hagyjuk... azzal a 200 forintos kijelzővel semmiképpen sem jó vétel (tényleg ronda).
2013. nov. 5. 12:00
Első vagyok és igen, S4-esem van, és nagyon jó, tisztességes méretű képernyő, jó kamera. A másik kettővel nincs tapasztalatom, de azt tudom hogy az S4-gyel csak jól járhatsz, meg úgy általában a Samsunggal. Ráadásul volt már rengeteg Samsungom és mindegyikkel elégedett voltam.
2013. nov. 5. 15:27
Kapcsolódó kérdések: