Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5 vagy Iphone 5?

Nexus 5 vagy Iphone 5?

Figyelt kérdés

Ne az ilyen elvakult iphone fanok írjanak.

Szerintem Nexus 5, de többen mondták már nekem ismerősök, "ájfon ájfon a legjobb, úúú"

Na erre szeretnék kicsit rácáfolni, hogy nincs igazuk. Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. nov. 3. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem mondom magam elvakult apple fannak, csak iPhone-t használónak és kész. ennek ellenére, én mivel normálisan tudok dönteni, az ára miatt én is Nexusra szavaznék. Tudásban semmi különbség nincs, így nyilván az olcsóbb a jobb választás. Hiába bizonygatják itt páran, hogy van olyan napi szinten KÖTELEZŐ(nem opcionális) funkció, amit az egyik nem tud, mert nincs. Én használtam már minden rendszert, aki akarja, az át tud rá térni, ha akarnám, vehetnék én is akár egy Nexus 5-öt, de én csak akkor váltok telefont, ha a meglévőben tényleg jelentkezik egy akkora hiányosság, amit nem tudok lenyelni.
2013. nov. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!