Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket tartjátok jobbnak?

Melyiket tartjátok jobbnak?

Figyelt kérdés

Galaxy S3 mini, xperia P, xperia L (sajnos ennek nagyon nagy a kijelzője nekem, jobban szeretem az egykezes telókat)

Kinézetre jobban bejön a mini, viszont műszakilag minden téren jobbnak tűnik a P, még jobbnak az L, de azt nagyon nagynak találom :(

Valamint az szeretném kérdezni, hogy normál simem kb 5 éves, tudom lehet belőle minit csinálni, de a micro kivitelezhető vajon?

2013. nov. 3. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Xperia L.

Az utolsó P-s android frissítés (4.1) bughalmazzá gyalázta a telefont, nem éri meg. Ráadásul nem is támogatott már egy ideje és gyenge a hardvere (Az L kb. 3-szor gyorsabb).

2013. nov. 4. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Vetessetek vele L-t, úgy van. Igen, hardveresen egy-két dolgot leszámítva valóban jobb mint a P és még frissítések is jönnek majd rá, de ha videózni is akar a kérdező vele, nem ajánlom! Nézzetek meg egy Xperia L-el készült teszvideót, két dolgot lehet észrevenni a P-hez hasonlítva: Rossz képminőség (bármilyen eszköz ami csak 720p-t tud, jóval rosszabb minőséget eredményez mintha 1080p Full HD képes eszközzel lett volna 720p-ben rögzítve), valamint a rögzített hang is egy borzalom. Ezért nem választok kizárólag hardver alapján. Hiába jobb ha egy két évvel előtte kiadott telefon lealázza egyes képességekben.
2013. nov. 4. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
#11 - Én mint P használó kijelenthetem, messze nem bughalmaz a telefon a 4.1.2-es rendszerrel.
2013. nov. 4. 18:34
 14/19 anonim válasza:

Nekem is Xperia P van!!

Jó telefon , nekem tetszik. Játszani szoktam vele , netezni , fényképezni stb. Nekem nagyon bejön.

Ha telefont veszel akkor itt vedd : Gsmline.hu Olcsóbban megkapod a telefont , mint ha szolgáltatónál vennéd , (20 e ft különbség) , és ugyanúgy van rajta garancia.

És ők rárakják neked a legfrissebb androidot. Nekem se a 2.3 as volt már rajta , pedig én nyáron vettem.

2013. nov. 4. 19:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Most is galaxym van, gio és meg vagyok vele elégedve, csak egy kicsit buta már nekem...

Attól félek, hogy a P menürendszere nem fog bejönni, mert páromnak xperia U-ja van és hát nem igazán jön be.. Kinézetre is jobban gyere be a S3 mini, csajosabb.

Viszont műszakilag jobban tetszene a P.

Akinek S3 minije van az is komizhatna.

Amúgy az S3 mini támogatott?

2013. nov. 5. 09:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyenlőre támogatott, de ennél rosszabb választást nem is hozhatnál. :D Gyenge, gagyi. A menüje pedig olyan, mint egy évezredforduló előtti számítógépes játéknak. Szóval az is gagyi hatást kelt.

Dehát Samsung, a nőknek ez épp elég, ahogy mostanában látom.

2013. nov. 5. 15:42
 17/19 A kérdező kommentje:

ÉS milyen "hátrányaim" származnak abból, hogy nem támogatott?

Meg mit is jelent tulajdonképpen, hogy támogatott?

Most meg ismét a P fele hajlok, csak félek, hogy nem fut rajta majd megfelelően a 4es android, amúgy előre láthatóan gsmline-tól rendelném

2013. nov. 5. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a hátrányod lesz belőle, hogy az idő telésével a programok alapjai is változnak. Egy 2.1-es Androidon nyilván nem fut egy olyan program, amit 4-4-re írtak. Ez csak pár év múlva jön elő (3-5 év). A szoftver pedig nem biztos, hogy tökéletes lesz, amit utoljára kiadnak rá. És pedig most fejlődik leginkább ez a téma.
2013. nov. 6. 14:34
 19/19 anonim válasza:
Samsung galaxy S4 minit vegyél szerintem.:) Nekem is olyan van, szeretem. 22/L
2013. nov. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!