Melyiket tartjátok jobbnak?
Galaxy S3 mini, xperia P, xperia L (sajnos ennek nagyon nagy a kijelzője nekem, jobban szeretem az egykezes telókat)
Kinézetre jobban bejön a mini, viszont műszakilag minden téren jobbnak tűnik a P, még jobbnak az L, de azt nagyon nagynak találom :(
Valamint az szeretném kérdezni, hogy normál simem kb 5 éves, tudom lehet belőle minit csinálni, de a micro kivitelezhető vajon?
Xperia L.
Az utolsó P-s android frissítés (4.1) bughalmazzá gyalázta a telefont, nem éri meg. Ráadásul nem is támogatott már egy ideje és gyenge a hardvere (Az L kb. 3-szor gyorsabb).
Nekem is Xperia P van!!
Jó telefon , nekem tetszik. Játszani szoktam vele , netezni , fényképezni stb. Nekem nagyon bejön.
Ha telefont veszel akkor itt vedd : Gsmline.hu Olcsóbban megkapod a telefont , mint ha szolgáltatónál vennéd , (20 e ft különbség) , és ugyanúgy van rajta garancia.
És ők rárakják neked a legfrissebb androidot. Nekem se a 2.3 as volt már rajta , pedig én nyáron vettem.
Most is galaxym van, gio és meg vagyok vele elégedve, csak egy kicsit buta már nekem...
Attól félek, hogy a P menürendszere nem fog bejönni, mert páromnak xperia U-ja van és hát nem igazán jön be.. Kinézetre is jobban gyere be a S3 mini, csajosabb.
Viszont műszakilag jobban tetszene a P.
Akinek S3 minije van az is komizhatna.
Amúgy az S3 mini támogatott?
Egyenlőre támogatott, de ennél rosszabb választást nem is hozhatnál. :D Gyenge, gagyi. A menüje pedig olyan, mint egy évezredforduló előtti számítógépes játéknak. Szóval az is gagyi hatást kelt.
Dehát Samsung, a nőknek ez épp elég, ahogy mostanában látom.
ÉS milyen "hátrányaim" származnak abból, hogy nem támogatott?
Meg mit is jelent tulajdonképpen, hogy támogatott?
Most meg ismét a P fele hajlok, csak félek, hogy nem fut rajta majd megfelelően a 4es android, amúgy előre láthatóan gsmline-tól rendelném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!