Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek a középkategróriás...

Szerintetek a középkategróriás telefonok kapni fognak majd 5. 0-ás androidot?

Figyelt kérdés

Azt olvastam,hogy a google 5.0-ás androidját úgy akarják megcsináln,hogy akár 500 mb rammal simán elfut rajta.

Erre a Samsungból elterjedt a hír,hogy csak a felsökategóriás telefonok fognak kapni 4.2-esnél frissebb rendszert.(S4,S3,Note 3,Note 2).

Szóval van esélye,hogy S2,S2 plus,Grand,Core...stb telefonok kapjanak 5.0-t?

2013. nov. 3. 16:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ismét 6-os vagyok. Valahogy sejtettem, hogy valaki ezt fogja reagálni, de sajnos nem az volt a lényeg, amit neked sikerült kiragadni.

Valóban nem gazdaságos ingyen fejleszteni, ezért szerencsére nem is teszik azt.

Ez meg már ugye üzletpolitika.

Mindenesetre nem arra gondoltam, amit neked sikerült (hozzátenném, hogy tökéletesen) kifejtened. Csupán arra céloztam, hogy a remény hal meg utoljára...

2013. nov. 7. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!