Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom feloldani az...

Hogyan tudom feloldani az emelt díjas sms küldésének tiltását? (Vodafone)

Figyelt kérdés
Vodafonos vagyok, még annó anyum letiltotta az emelt díjas sms-ek küldését/fogadását és most meg engedte h néha küldjek egyet-egyet de mértékkel.Na szóval amit írtak hogy küldjem el az 'MT' kódot a 1270-re nem használt, aztán írták hogy küldjem az 'XETH' kódot, az sem használt. Aztán azt küldte az ügyfélszolgalát hogy hívjam fel őket. Nem tudnátok mondani egy másik megoldást?
2013. nov. 2. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:

"Aztán azt küldte az ügyfélszolgalát hogy hívjam fel őket."

Hívd fel.

2013. nov. 2. 00:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Az emelt díjas sms csak átverés, nem ok nélkül van tiltva , egy rossz helyre küldött sms és 10ezerrel magasabb a havi számlád
2013. nov. 2. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
1270-et hívd fel. De csak akkor küldjél emelt díjasat, ha 10-20 ezres számlákat akarsz fizetni.
2013. nov. 2. 01:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Mutterodnak több esze van, mint neked.
2013. nov. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!