10 éves, ez lenne az első okostelefonja, főleg játszani szeretne rajta. Tudom, hogy így nagyon leszűkítem a kört, de olyan 30 ezer forint körül van a maximum árban. Egyrészt mert a szüleink valamilyen ünnep alkalmából is csak a felét fizetnék ki, másrészt mert egyébként sem jó, ha egy 10 éves gyerek 50-100 ezer forintos telefonnal mászkál az utcán meg az iskolában. Wifis legyen, és lehetőleg ne nagyon fagyjon le, mert öcsém nem az a türelmes fajta, és előbb utóbb földhöz vágná. Legyetek szívesek hasznos válaszokat adni! Köszönöm.
Ja! És persze Androidos legyen, menjenek rajta jobb játékok.
Ez a szomorú hogy ezek kell gondolkozni hogy a 10 éves gyerek milyen okos telefont kapjon. Ne kerüljön sokba, de stabil is legyen meg a "jobb játékok" fussanak rajta, ááá agyrém...
2013. nov. 1. 19:04
2/10 anonim válasza:
Vodafone Smart III, Telenor Smart Touch Pro, ZTE Blade III
2013. nov. 1. 19:10
3/10 anonim válasza:
ebben az árkategóriában úgyis földhöz fogja vágni előbb-utóbb...kár a pénzt rákölteni, majd ha felelőssége is lesz(úgy minimum 4 év múlva), akkor kapjon egy hasonlót...azért, hogy a suliban is minél hamarabb elkezdjen vele játszani órán, felesleges...mert úgyis ez megy, bőven elég 8-os korában lesz*rni a sulit...
10 éves korba legyen elég egy vezetéknélküli telefonfülke xd.
2013. nov. 2. 17:17
8/10 anonim válasza:
Xbox 360 eladó, ha kell adok hozzá hordozható kis tévét, viheti nyugodtan suliba is. Kinect is jár hozzá, szóval táncolhat a pad tetején.
2013. nov. 2. 22:12
9/10 anonim válasza:
Látom nem a kérdésre válaszoltak töbségben. Szerintem érdemesebb lenne venni egy használt készüléket. Jobban jár a gyerek is meg ti is. 30 jobbat kapsz mint egy új vodás szar
2013. nov. 2. 22:37
10/10 anonim válasza:
Vegyen bringát :) Sokkal jobb, mint egy okosteló és 30-ért már elég faszát lehet venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!