Sony Xperia E telóm van, eddig a Mobilego-t használtam, mint programot a PC-n, hogy tudjak a telómra alkalmazásokat tenni. Nem tudom pontosan, hogy ez milyen program? Fájlkezelő, programkezelő androidra? Vagy egyáltalán mire keressek rá?
Legegyszerűbb az lenne, ha vennél egy wifi-s router-t, és alapból a telefonra töltenéd le a programokat.
De ha eddig a Mobilego-t használtad, akkor most miért nem jó?
azért mert lejárt és nem tudom feltenni újra.
gondolom egy ip csere megoldaná a problémámat, de azt
nem tudom, hogy hogy kell.
A Mobilego nem wifin keresztül kapcsolódik a pc-hez?
Egyébként nálam sima windows intézővel lehet a pc-ről a telefonra fájlokat másolni. (Visszafelé valamiért nem működik.)
De ha ez nem megy, akkor: Google Drive, Box, Dropbox, stb-re feltöltöd, majd a telefonon letöltöd.
Vagy: veszel egy kártyaolvasót és a telefon sd kártyájára másolod fel a cuccokat.
Nem wifivel kapcsolódik. Egyszerűen bedugtam az adatkábelt és elindult a program, felismerte a telefonom.
...és azért keresek ilyen programot, mert nem csak egyszerűen "cuccokat tudtam pakolni a telóra", hanem rengeteg egyéb funkciója is volt. Nagyon tetszett.
De rohadtul idegesít, hogy egyszerűen nem tudom hogy keressek rá, mert nem tudom mi a program neve :D
Közben kipróbálgattam a linken szereplő appok egy részét, és kettőt tudok ajánlani közülük:
MyPhoneExplorer
Mobogenie
A Mobogenie-nek kicsit szebb a kezelőfelülete, és tudja kategorizáltan kezelni a médiafájlokat (zene, kép, videó), úgyhogy első körben ezt javaslom :)
Köszi! Köszi! Köszi!
Ez az, amit kerestem! Kár, hogy nem tudtam érhetőbben megfogalmazni, de ezek azok amiket most te írtál!
Ezer kösz!
Többieknek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!