Mi a F*** baja van az Xperia Z telefonomnak? Ennyi pénzt kiad rá az ember, és kap egy használhatatlan telefont? Ez megy 2013ban?
Mert még ha valami új dolog lenne ez az okos telefon, Android rendszer! De nem! Agyvizem felmegy! Kiadtam egy csomó pénzt ezért a telefonért, mondván, na ez a legjobb telefon a Sonytól(Így is reklámozzák) erre egy nagy rakás sz a r!
Néha azt se tudja mit csináljon! Befagyott nem egyszer! Rányomok a menüre, és elkezd gondolkodni... Most mit kell ezen vacilálnia, rányomtam lépjen be a mp töredéke alatt! erre nem másodpercek kellenek neki!
Ja és annyiszor hagyott a bajban! Fel akartam hívni valakit, erre kikapcsol amikor pont kellene telefonálnom!
Visszakapcsoltam, beírom a pin kódot, erre bejön a rendszer, majd megint lekapcsolja magát! ezt megcsinálta már nem 1x! Csörög a telelefon, rezeg, de kép semmi, fekete! Felhívtak, felveszem, megy a hívás, számolja a mpeket, de hang az nincs! Vissza hívtam a hívót, erre megint nincs hang! Ja meg lezárom a telefont, és mpek után zárja le... Meg mpek utánm jön fel a kép, ha megnyomom a gombot? Hát a Nokia 3210 jobb volt esküszöm!
Már csináltam vele mindent, kitöröltem a telefonról mindent, újra raktam alapra, de akkor is!
Most ez hogy a f**** van? Kiad az ember vagyonokat egy telefonra amit még mernek reklámozni, hogy "a legjobb telefon!" és kapok egy olyat, hogy használni nem tudom?
Lehet perelni a Sonyt, vagy az Androidot, vagy bárkit?
Ez a Sony és a fos szoftverük. Rakjál a telefonra CyanogenModot, garantálom, nem fog ilyet csinálni. Ja, perelni nem tudsz, és ha tudnál se lenne semmi esélyed.
UI: Olyan cég, hogy android, nincs. A Google adja ki a szoftvert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!