Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonom folyton...

Androidos telefonom folyton befagy, megakad, leall sok program. Valtsak át iosre? Az jobb?

Figyelt kérdés

Moat nem akarok vitat! De azt olvasom az ios nem ennyire akadós, haveromnak 3 nak is iphone 4 telefonja van, és azt mondták nekik meg nem volt olyan mint nekem.

Neteztem, bejon egy hívás erre befagy a telefon , és ujra indul. Nincs rajta semmi program, csak igo sygic meg navigon. Nem tudom mi akasztja be! Jó YouTube meg ilye telefonnal jövő chrome is.

De elegem van! Sokszor le áll a YouTube, vagy a chrome.

Ez megwnem is gond, ee hogy hivnak, és felveszem, és lefagy a telefon? Az miért?

És ez egy draga teló.!

Sony xperia S!

Szerintetek ha lecserelnem egy iphone 4re azzal nem lenne ilyen befagy, kikapcsol, megall gondolom?

2013. nov. 1. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Sonytól ne várj csodát. a legbénább szoftverrel adják ki a telóikat. Tegély rá CyanogenMod romot és megoldódik a problémád. Ne válts iOS-re. Csak egy rohadt drága divattermék, amiben semmi szabadsága nincs az embernek...
2013. nov. 3. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Az iOS mérföldekkel jobb :D
2017. szept. 24. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!