Androidos telefonom folyton befagy, megakad, leall sok program. Valtsak át iosre? Az jobb?
Figyelt kérdés
Moat nem akarok vitat! De azt olvasom az ios nem ennyire akadós, haveromnak 3 nak is iphone 4 telefonja van, és azt mondták nekik meg nem volt olyan mint nekem.
Neteztem, bejon egy hívás erre befagy a telefon , és ujra indul. Nincs rajta semmi program, csak igo sygic meg navigon. Nem tudom mi akasztja be! Jó YouTube meg ilye telefonnal jövő chrome is.
De elegem van! Sokszor le áll a YouTube, vagy a chrome.
Ez megwnem is gond, ee hogy hivnak, és felveszem, és lefagy a telefon? Az miért?
És ez egy draga teló.!
Sony xperia S!
Szerintetek ha lecserelnem egy iphone 4re azzal nem lenne ilyen befagy, kikapcsol, megall gondolom?
2013. nov. 1. 13:36
11/12 anonim válasza:
A Sonytól ne várj csodát. a legbénább szoftverrel adják ki a telóikat. Tegély rá CyanogenMod romot és megoldódik a problémád. Ne válts iOS-re. Csak egy rohadt drága divattermék, amiben semmi szabadsága nincs az embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!