Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyan okostelefont keresek,...

Olyan okostelefont keresek, ami jó képeket csinál (min.5 megapixel) és az eddigi tapasztalataitok alapján nincs vele semmi probléma elvárásotoknak megfelel. Tudtok ilyet ajánlani?

Figyelt kérdés
okostelefon, kamera

2013. okt. 31. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen árban?
2013. okt. 31. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

A megapixelnek alig van köze a jó képhez.

2megapixeles géppel készített felvételt meg lehet jeleníteni egy méteres full HD TV-n úgy, hogy minden pixelt kirajzol.

HA TÖBB MEGY RÁ, AKKOR SEM TUDJA MEGJELENÍTENI, mert kb 2millió a pixelek száma a TV-n. NINCS NEKI TÖBB!!!!

(8MP-es mobillal készült kép sokkal rosszabb, mint a 10 éves öklömnyi lencsével rendelkező 2MP-es Hewlett-Packard fényképezőm). Be vagytok hülyítve ezzel a megapixellel.

Nem azon múlik igazából. És most nem a nyomdai munkára szánt fotóanyagról beszélek! Az más kategória.

Ami számít: a képérzékelő CCD nagysága, az optika mérete, a színmélység 16 v. 24bit (vagy több) és a képfeldolgozó, tömörítő szoftver. Ezekről mit tudsz, mint adat?? És ha tudod, ki tudod értékelni?

2013. okt. 31. 17:28
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmetlen választ 2. tudom, hogy nem a megapixelen múlik főképp de egy telefon nem olyan mint egy jó kis nikon hogy mindenféle funkció meg mód van rajta ezért kérdeztem megapixellel. és a célom majd a telefonos képeket előhívatni. 1. az ár az most mindegy
2013. okt. 31. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Lumia 1020-nak van a legjobb kamerája.
2013. okt. 31. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!