BimBou97 kérdése:
LG l5 II (E460) lessz frissítés 4.4-es androidra (KitKat)?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 15:05
1/10 anonim válasza:
Nem lesz 4.4-es rendszerhez fullos okostelefon kell... 120ezer forint feletti kategóriából...
2/10 A kérdező kommentje:
egy oldalon olvastam hogy lessz!! csak kiváncsi voltam hogy ti mit szoltok hozzá.. vagy tudtok e valami infót! :)
2013. okt. 31. 15:17
3/10 anonim válasza:
Első vagyok, az a céljuk, hogy mindíg új és ujabb telefonokat adjanak ki. Miest kiadják a rendszert, vele jönnek együtt a modernebb okosabb telefonok is szerintem. :)
4/10 A kérdező kommentje:
nézd: G2 holds the flagship of LG and gains special treatment with Android 4.4 KitKat. LG may expand firmware updates to the following devices as well.
1. LG G2: Current flagship
2. LG Nexus 4: No doubt for its a Nexus phone
3. LG Optimus L7, L5, L3: Probably first on the 2nd generation set
4. LG Optimus G and G Pro: Former LG flagships
5. LG Optimus VU Series
2013. okt. 31. 15:22
8/10 anonim válasza:
Majd megtudjuk, 4.3 sem jött ki :D Türelem,türelem :) 50-50% esélyt adok neki :)
10/10 Hyker007 off válasza:
Igazábol rá rakhatod nyugodtan a rendszert mindegy hogy milyen széria csak LG-legyen. Legfeljebb nagyon lassu lesz a telod. Biztonsági mentést meg mindenképp csinálj mert ha be se bootol akkor is vissza tudod állitani és olyan lesz mint most. Ha érteyz hozzá és van türelmed is akkor elöbb utobb sikerül. Nekem is L5II-van és én is már a KitKat-ot használom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!