Nokia Lumia 625 vs.820 vs.520 vs.620 esetleg más windows Phone?
Melyik a legjobb? És valaki nem tudja, hogy a telenornál a 820-as (kb.) mennyibe kerül, ugyanis a honlap nem írja ki.
Nagyon szépen köszönöm előre is:))
Szia:) Megnéztem a telenor honlapján...én se láttam. A kártyafüggetlen ára asszem 84ezer körül van, szóval, akkor a telenoros valahol ez alatt.
Nekem 820-am van, és csak ajánlani tudom. Gondolom, ha windowsphone-t szeretnél, akkor tisztában vagy az ilyen "nem fagy le, gyors, stb."-vel. És tényleg így van, az én telóm fél év alatt egyszer nem fagyott le!!
Amúgy csak a neved miatt...'99-es vagy?? :D
köszönöm szépen:) meg fogom kérdezni a Telenortól..
első válaszoló: igen, '99-be születtem:D
Nokia Lumia 820 a legjobb ezek közül.
Nem tudom hogy hol laksz de ha Pesten akkor látogass el pár Telenor üzletbe ( [link] ) hátha van még készleten.
1. vagyok :)
Csak azért kérdeztem, mert általában a 14-15-16 évesek nem bírják a windowsphone-okat :( (amúgy én '98-as vagyok:))
Én is 98-as vagyok, 920-am van, és multkor a kezembe került egy androidos és hát igen...
az android fos... :O
de ez van...;)
ami biztos. :
A Média Marktban a 820 az 80, a 920 90-en és hát én is ott vetttem.. :)
Én nem bántam meg, nagyon szeretem, ha neked fontos a stabilitás és a gyorsaság jó helyen keresgélsz. ;)
Remélem segíthettem. :)
ezek közül egyértelműen a 820
sorrend: 820 625 720 620
más wph a windows phone 8x by htc lenne de szerintem a lumia 820 jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!