Szerintetek megéri megvenni a Samsung Galaxy Y-t?
Samsung Galaxy Mini 2. Nem sokkal drágább, mint az Y, de sokkal jobb (össz-vissz 26 ezer) . Én is olyat használok másfél éve, és semmi bajom vele. Az Y-t azért nem ajánlom, mert még az én 320x480-as, kb. 3,5 inches képernyőmön is nehézkes a netezés (gyanúim szerint a wifizés alatt ezt érted), az Y még kisebbjén pedig kész rémálom, ha meg YouTube-videókat, esetleg RTL Most-ot vagy MinDig TV-t is akarsz rajta használni, akkor naggyon-naggyon felejtős. (Direkt vannak a dupla gy-k)
A zenehallgatásra minden alkalmas (meg telefonálásra is). Ha nem is cél a játék, szerintem láttál már élőben Y-t, látod, milyen pici. Élvezhető azon a képernyőn bármilyen játék? Szerintem nem. Azért a max 5000 Ft-os felárért bőven megéri a Mini 2!
Ha 3ezret még hozzá teszel az Y árához, annyiért már kapni lehet Pocket Plus-t, ami hardveresen sokkal jobb, ennek függvényében szerintem nem éri meg az Y, ráadásul 290 MB RAM nagyon kevés még egy szuperolcsó okostelefonban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!