Melyiket válasszam? Nokia lumia 625 vagy Samsung galaxy S advance vagy Sony xperia M?
4G-nek itthon szerintem még nincs akkora létjogosultsága, nekem 3G-ben is minden gyors, és kevésbé is meríti az akksit.
Hogy a 720 kamerája rossz lenne? Igaz, hogy csak 6,X MP, de az össze mobiltelefon közül neki van a legjobb 1,9-es rekeszértéke! Stabil helyről este igazán jó fényképeket lehet vele készíteni, emellett természetesen nappal is jól teljesít - legalábbis jobban, mint a 625, vagy a 620!
A kijelzője egy laikus számára, kinek még nem volt érintőképernyős telefonja, jónak látszik, azonban aki már használt huzamosabb ideig nagyobb felbontású, és / vagy jobb technológiájú kijelzős telefont, annak bizony kevésbé tetszhet :)
#10 Kérdezhetek valamit? Ezt mindig is tudni szerettem volna (Nokiások mindig ezzel érvelnek a csúnya kijelzőjükre), hogyan lehet egy fekete feketébb? Amolednél a fekete fényértéke tökéletesen 0, azért tud olyan szép feketét adni, míg egy tft-nél (akár ips, akár tn) mindenképp van fényértéke, azért szürkébb.
Na de ha Amolednél 0 az érték, akkor lehet mínuszba menni színeknél? Vagy mitől feketébb a clearblack, mint mondjuk a Galaxy S4 Samoled+-nál??? :D Nekem nagyon parasztvakításnak tűnik, mint a "retina" kijelző szöveg. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!