Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 vagy Samsung galaxy s 3?

Iphone 4 vagy Samsung galaxy s 3?

Figyelt kérdés
Leszeretném cserélni a telefonomat és nem tudom melyiket válasszam. Szerintetek melyik a jobb? Melyiket érdemes megvenni?

2013. okt. 29. 15:45
 1/6 anonim válasza:

Szia, nekem most Iphone 4 van, de előtte pont S3 -ról váltottam, és az a véleményem, hogy hardver szempontjából sokkal jobb az S3, de nekem az Iphone rendszere az IOS, sokkal jobban tetszik mint az android, és én inkább ezért maradok az Iphone nál.

Talán inkább érdemesebb lenne Galaxy S3 -at megvenni, mivel csak újabb telefon, mint az Iphone.

2013. okt. 29. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
S3!:) Egyik barátomnak ilyen van, sokszor játszottam, neteztem rajta, és sosem fagy! Nagyon gyors is, szóval nekem ez tetszik jobban.
2013. okt. 29. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Galaxy S3.Sokkal jobb.
2013. okt. 29. 16:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)és talán s3at veszek :)
2013. okt. 29. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
én az iphone mellett maradnék, viszont ha kicsit hozzáraknál még az árához, már tudnál venni egy 4S-t ami jobb mint az s3 szerintem:) az ip 4 már nem lesz sokáig támogatott... viszont az i4s ios7tel fantasztikus:)
2013. nov. 1. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

hát az a helyzet hogy az iphone 4 ios 7 en belassult.

Az s3 ujjabb és harverben jobb.

Ez am szubjektív. Nem mind1 mire használod.

2013. nov. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!