Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 et vettem használtan...

IPhone 4 et vettem használtan de az Apple idvel valami gond van nem tudom beállítani tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Próbáltam iCloudal es saját e-mail címmel is kitöltöttem mindent es a végén azt írja hogy ez a készülék már nem jogosult ingyenes iCloud fiók létrehozására vagy ha saját e-mailal akkor azt hogy fiókkorlát elérve. Hogy lehet megoldani, vagy mi lehet a probléma?
2013. okt. 29. 14:56
 1/2 anonim válasza:
Megoldottad? Mert nálunk is ez a probléma van
2013. nov. 13. 17:15
 2/2 anonim válasza:
Huu már régen volt, és a férjem a guru de a lényeg az az emlékeim szerint hogy csak kettő id-t fogad el, és ez már a harmadik lett volna, vissza kell butitani az ios-t talán úgy menni fog, vidd el egy jó szervízbe. Azóta tanultunk belőle, iphone-t csak vadiujonnan gyári garival.
2015. febr. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!