Mi a különbség az Iphone 4 és az Iphone 4s között? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
A telefonom már nagyon tönkre van.Szeretnék újat venni, de nem tudom milyet, nem értek a telefonokhoz. Egyáltalán jók ezek az Iphonok? Még soha nem volt Iphonom. Mi a különbség a 4 és a 4s között ? Mi a különbség az Iphone 4,4s és az Iphone 5 között ? Hallottam már, hogy az Iphone 4 és 4s nagyon törékeny, de az Iphone 5 nem. Melyiket érdemes megvenni ?2013. okt. 29. 11:34
1/2 anonim válasza:
minden telefon törékeny, ha rosszul ejted le. egyébként neked teljesen mind1, melyiket veszed, ha nem értessz hozzá. ebből lehet arra következtetni, hogy nem akarsz rajta komoly dolgokat csinálni.
2/2 jackpot2567 válasza:
hát a 4s jóval gyorsabb mint az öt lusta vagyok írni de amúgy mindent tudok de nézd meg itt : [link]
na ezt leírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!