Létezik hogy valaki vesz/kap egy iPhone-t és egyszerűen nem szereti meg?
első ne kamuzz már...vérig samsung fan vagy, oszt azé belemész, hogy hozzon az uncsid egy iPhone-t, és addig félreteszed az S4-ed...
egyébként igen, van ilyen, bár kevés. ennek oka az, hogy 3 ember veszi meg. Az egyik az, akinek amúgy is világ életében Apple termékeket használt, ezek tudják is, hogy mit vesznek. A másik azok, akik felvágásból veszik...annak meg ugye k_rvamind1, mit használ, csak jól nézzen ki, mikor előveszi a zsebből...és van a 3. embertípus, aki nyitott mindenre, és itt ugye van egy olyan sansz is, hogy kipróbálja, de nem jön be...
1.Szóval nem említettem hogy félretettem csak gondoltam hogy adok egy esélyt az iPhone-nak is.Kár volt.Eddig ugyanis csak egyszer volt a kezemben 1 iPhone 4 az is csak egy hétig.Attól agyf. szt kaptam ezért gondoltam hogy egy iPhone 5s talán jobb lesz.Habár a specifikációkból láttam hogy nem valami nagy eresztés de hátha mégis...Nos,a végeredmény ugyanaz mint az iPhone 4 esetében.Csak azt nem adhattam el,ezt meg igen.
2.Nem vagyok Samsung fan,csak nálam már bizonyított a Samsung minden téren ezért nem szívesen váltok.De volt már korábban Nokiám,sőt Sonym is.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!