A telefonom váratlanul megszakad kiszámíthatatlanul hívás közben. Lehet ennek oka valamilyen applikáció?
Xperia S telefon. Tele van nyomva mindenféle appal, avast, navigon, igo, call blocker, mobile data counter, meg ilyenek.
És ha ttelefonálok egyszerűen szétkapcsol a vonal. De nem ám időközönként, bármikor, néha 10 mp után, néha 15 perc dumálok, és szétkapcsol a vonal.
Lehet ennek oka valamilyen program? Szedjek le mindent, hátha jobb lesz?
Nem hiszem, hogy a szolgáltató a rossz, mert kb bárhol vagyok történik ilyen!
Nem én rakom le, elvan sötétülve a kép, nem tudom az arcommal megnyomni!
Le is írtad, mi a baj.
Vírusírtó felesleges, telefonra nincsenek vírusok... illetve vannak, de csak k*va buta felhasználó kap (ha érted).
2. Task killered is van gondolom, meg cleaner, meg ilyenek. Na most ezek mind-mind felesleges appok, csak a rendszert teszik tönkre.
Csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, majd SUS-sal húzd újra a rendszert.
Ezek után semmi task killer, meg vírusírtó hülyeséget ne rakj fel, mert sajnos így fogsz járni (Sony oldalán is ki van írva, nem véletlen)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!