Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hiszi sok ember azt,...

Miért hiszi sok ember azt, hogy akinek iPhone-ja van, az gazdag?

Figyelt kérdés

2013. okt. 27. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem iPhone 5S-em van (Amerikábol) és szerintem az iPhoneok nem szarok sőt tökéletesen megérik az értük fizetett árat.
2013. nov. 30. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy hívő megszólalt. :)
2013. nov. 30. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem 4S van és ez eddig a legjobb telefonom. A minőségért fizetni kell, ennyi. Amúgy meg mindenki azt vesz magának, amit akar. Nem értem, hogy miért kell ezen problémázni.
2013. nov. 30. 19:49
 14/14 anonim válasza:
azért van iPhone om mert utálom az összes androidos telefont legszivesebben összetörném mindet .. befagy ha hivnak ha netezes belassul stb stb stb IOS nem fog neked befagyni most 4s em vanezelőtt 3gs volt 5éves telefonról beszélünk ! é eydzer sem fagyott be !!
2014. aug. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!