Solyom123 kérdése:
Miért nem 512MB-Ram van a telefonomban?
Figyelt kérdés
Ascend G300 am van és elvileg 512mb ram van benne vagyis mindenhol azt irják még a dobozon is az áll!! És amikor a telefonomban meg nézem akkor azt irja ki hogy 310mb ram foglalt és 62mb ram szabad és ezek környékén változik!! ezeket össze adva sem kapom meg az 512mb ramot!! akkor az a maradék 100 akárhány mega ramom az merre van?? mert ha szabad ramom csak 60-70 mega körül van az sztm kevés.. amugy 4.0.3 B952 van rajta és a facebook meg a pou van ami fut más nem.. és mégis kevés a ramom!2013. okt. 27. 19:11
11/13 A kérdező kommentje:
lett rótolva de nem tudok törölni az alkalmazásokbol valamiért. amugy meg ha törlöm is az appokat ramom nem lesz szabad csak helyem..
2013. okt. 27. 21:04
12/13 anonim válasza:
Ez számítógépen is így van. Én nem is értem, miért nem világos ez.
Nekem 4 giga RAM-om van, ebből szabad alig 3 giga a windows szerint... miért? Mert a többit a rendszer használja (még a vinyómból is lelopott 100 megát xd).
Ha megfogadsz egy jótanácsot: Androidos telefon nincs 1 giga RAM alatt... neki ez alap. A tied hamarosan jól be fog lassulni, talán már meg is történt.
Sajnos volt 512 RAM-os telefonom (Xperia U), egy rémálom volt. A mostani telefonom 1 giga RAM-os... hát ég föld. :)Trabantból Mercibe kb. :D
13/13 A kérdező kommentje:
:) lassan jah :)
2013. okt. 29. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!