Milyen androidos dual sim telefont ajánlotok 30-35000Ft értékben?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 17:00
1/8 anonim válasza:
Annyiért leginkább semmilyet.
Tényleg, az ilyen olcsókkal csak a szívás van.
3/8 anonim válasza:
akai pha-3850 ez nagyon jó nekem is van androidos dupla kamera: [link]
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Mi tavaly év végén pár forinttal 30 ezer alatt vettünk a tesóban két Alcatel One Touch 918D-t. Nem egy csúcskészülék, de minden igényt kielégít. Jól használható netezésre wifin vagy netes sim-kártyával. A belső memőriája is viszonylag jó, több márkásabb készülékkel ellentétben. Ugyan nem írták semmilyen leírásban, de gyárilag adtak hozzá egy 2 gigás memóriakártyát is. Kollégámnak egy sokkal "okosabb" készüléke van, de az sem tud többet. Sőt! Úgyhogy én csak ajánlani tudom. Azt sajnos kevés helyen írják egy-egy készülékről, hogy mennyi a belső memóriája, pedig ez adja a gyorsaságát...
6/8 Salaisuus válasza:
7/8 anonim válasza:
Az AKAI PHA 3850 est azért meggondolnám.
"Ez most komoly így 2013 derekán? Igen, az. Jó, mert viccnek kicsit durva lenne. 256MB RAM, döglődő rendszer, rettenetes kijelző, soroljam még?"
Olvasd el a róla készült teszt leírását.
A link: http:
//mobilarena.hu/teszt/akai_pha-3850_inkabb_vegyel_kazettat/bevezeto.html
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül ilyet vettem: [link] és nagyon jó! :)
2013. nov. 12. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!