Mi a franc van a telefonommal?
Szia.
Nekem is U-m van. Nem volt vele soha semmi bajom, pedig rengeteg alkalmazást, képet, zenét, filmet, stb... tettem rá mindig. A gond akkor kezdődött amikor frisítettem a gyári 2.3-as androidot a 4.0-ás verzióra.
Nem volt rajta pár napja az új rendszer, és lefagyott a telefon, nem tudtam felvenni, csörgött de képet nem adott, Nekem ez mostanra addig fajult, hogy már jóformán írni nem lehet rajta, mert mindig önálló életre kel a telefon. teljesen más karaktereket ír be. és van hogy magától ír össze vissza és el is küldi. stb...
Vírus nincs az enyémen ezt tudom.
Van egy clean master program az segít rajta valamenyit.
De vissza kell rakatni az eredeti operációs rendszert.
Android 2.3 Verzió szám: 6.0.B.1.564
Én még nem rakattam vissza, jövő héten fogom megtenni ezt a lépést, de többen mondták már h ez lesz a fő ludas.
Keresni kell egy használt telefonost aki megcsinálja neked. ha te magad nem tudod.
Ez hüyleség. aki nem ért hozzá ne írjon már ide.
Abszolut nem biztos, hogy olcsobb megvenni egy új telefont és kukába dobni egy jelenleg is 40 ezres telefont. lehet h pár ezeért megcsinálják neki. lehet, hogy nem de egy kérdést megér mielött kidob az ablakon egy valag lóvét egy új telefonra teljesen feleslegesen.
Az ICS-re frissítés után nekem nem volt vele probléma, sőt gyorsabb is volt, ez az érintőképernyő probléma az elmúlt néhány hónapban jött elő és úgy látom nem csak nekem van ezzel probléma, mert a YouTube-on több videót is láttam ezzel kapcsolatban, konkrétan, hogy minden harmadik/negyedik érintésre nem reagál a touch screen. Már akkor szkeptikus voltam, amikor megvettem ezt a kukába való telefon.
-------------
De egy másik kérdés, ha most lecserélném mi lenne a legjobb választás? Melyik a jelenlegi legjobb telefon az 50-65 ezres kategóriában? És melyik márkát érdemes számításba venni? A Sony-t hanyagoljam? Mert most már nekem is világos, hogy a Sony csak a csúcsmobiljaira fordít energiát.
A sony nem csak a csúcsmobilra fordít energiát! ez tévedésk, az U-val megesett ami megesett.
Azt kell mondanom, hogy egyik telefon sem különbözik nagyban a másiktól már! az alapja mindnek ugyan az.
Úgyhogy Már tényleg azt vedd amelyik tetszik. a full hd, meg a kamera, wifi stb mindegyikben benne van. mindegyikben van legalább egy 1ghz-es proci ami telónak bőven elég. mi más kell még?? Egy samsung, vagy Lg sem garantált, hogy tovább bírja 1-2 évnél.
Nem is hosszú évekre vannak tervezve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!