Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
ár érték arányban keresem a legjobbat, de max. 130ért. 5colnál nagyobbat szeretnék, mert nincs tabletem, és amúgyis nagy a kezem. Mega 6.3?2013. okt. 27. 11:20
1/7 anonim válasza:
ez kerek 5 colos de a proci nagyon jó és gorilla glass 3 van benne és ha számit akkor 13 MPx es kamera:
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
S4-et nem szeretnék, felesleges és csak 5colos. Lg optimus g 87 és ugyanazt tudja majdnem. a g pro, pedig teljesen ugyanaz mint az s4 és nagyobb és olcsóbb is. De szerintem maradok a megánál.
2013. okt. 27. 12:16
4/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
drága és egy csomó helyet elvesz a gombsor...
2013. okt. 27. 21:30
7/7 anonim válasza:
Huawei Ascend Mate vagy LG Optimus G Pro.
A G Pro drágább, az Ascend Mate nyilván nem tud annyit, de szerintem olyan árba ritka a 4 mag 1,5 GHz-s proci, és szerintem annál nem nagyon kell több, még ha Huawei gyártmányú is.
Amúgy 6.1 col az Ascend Mate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!