Milyen telefont ajánlotok egy 13 éves lánynak? (több lent! )
Figyelt kérdés
Igények:): bluetooth,wifi,érintőképernyő, az előlapi kamera jó lenne de elhanyagolható, jó kamera,és jó kijelző!:)2013. okt. 26. 19:58
1/6 anonim válasza:
Alcatel One Touch 995, Samsung galaxy s3 mini, LG Optimus L9 II, most ennyi jutott így eszembe.
2/6 anonim válasza:
Elég egy Galaxy Mini vagy Lg Optimus L1 egy kezdő Androidosnak, aztán ha majd lesz saját fizetése, azt vesz magának amit akar
3/6 A kérdező kommentje:
Szia,nem vagyok kezdő,most egy samsung galaxy minim van pont. Viszont szeretnék egy kicsit 'okosabbat'. És olyat,hogy ne menjen tönkre,ha egyszer leesik /sgs3/. Vigyáznék rá.. de azért ne legyen sgs4 nagyságú!:D
2013. okt. 27. 05:34
4/6 anonim válasza:
1. vagyok, az Alcatelt ajánlom (nekem is az van), már nem egyszer esett le kőre,betonra,küszöbre, és az ég világon semmi baja, csak 1-2 helyen benyomódott az oldala, de alig észrevehető. Egyébként jó kijelzője, és kamerája van (a vaku + pont az Alcatelnek),az előlapi kamera csak VGA, de jól használható,és gyors telefon(néha lefagy, de melyik okostelefon nem?,egy újraindítás megoldja).
5/6 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok,de nekem a szüleim nem hajlandóak okos telefont venni...Samsung La fleur S5230 van meg nekem...eleinte szerettem,de most már unom és nem akarnak venni nekem okostelót! Ha már itt tartunk adtok ötleteket,hogy vegyem rá őket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!