Az xperia mini pro-n van facebook? Wifi? Bluetooth? Előlapi kamera? Milyen minőségű a kamerája, és maga a telefon?
van benne előlapi kamera :D
Kamera
Fényképező Van
3D kamera Nem
Előlapi kamera felbontása 0.3 MPx
Előlapi kamera maximális felbontása 640 x 480 pixel
Utolsó, te mit szívtál?
Kérdező:
Ilyen telefonom van nekem is. A kamerája elfogadható, szerintem külön jó is. A vakuja erős, nagyjából 5 méterig látszódik el a mindenség, ha fényképezel. Nappal szépek a képek, éjszaka közepes, vagy egy picit az alatti. A videofelvétel szánalmasan gyenge éjjel, a fénykép viszont elég jó.
Androidos eszközön van facebook, legyen az Samsung, LG, vagy Sony. Wifi, Bluetooth is többnyire van ezekben. Előlapi kamerája is van, a VGA felbontás ellenére szép képeket csinál! Én mindenképpen ajánlom, megbízható, gyors, hihetetlen gördülékeny. Játékra kiválóan alkalmas, de azért ne várjunk tőle akadásmentes futást egy erősebb játék esetén. Sőt..
3 éves tapasztalataimat senki nem fogja meghazudtolni. Aki csak azért is lepontoz, az már csak kötekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!