Telefonvásárlás, hogy?
Figyelt kérdés
Ha itt azt írja h 1 940 Ft a kezdőrészlet akkor , ha bemegyek telefont venni akkor 1 940 Ft -ott kell ott hagynom ? és utána 2 évig havi 1 940 Ft -t ?
Tudom buta kérdés , de még nem vettem soha előfizetéses telefont .
2009. nov. 13. 14:51
1/5 anonim válasza:
először is az előfizetéses akciót nézd! 29850 az ár. A kezdőrészlet 1990ft a törlesztő 14 hónapig 1990ft. Ez az ár a WEBSHOP-os ár! csak erre vonatkozik!
2/5 anonim válasza:
Jól írta az előttem szóló,annyit hozzátennék,mivel én is T-molile-s vagyok,ez nem csak a webshop-os ár hanem ugyanennyi ha elmész egy boltba megvenni is.
Nem két évig kell fizetni csak 14 hónapig az 1990ft-ot,viszint 24-hónapot alá kell írnod,ez idő alatt nem mondhatod fel az előfizetést!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget (:
2009. nov. 13. 15:15
4/5 anonim válasza:
15:13-as nézd már meg a T-mobil.hu-n a készülékárakat, utána írj hülyeségeket, hogy ugyanaz a kettő...
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!