Valaki segítene? Lentebb mindent leírok. Egy Xperia L-ről lenne szó?
Szóval, még két hete sincs meg, annyira új. Van egy-két baj, ami lehet, csak nálam van.
Például egy pár oldalon azt írták az L tulajok, hogy akár három és fél napig is bírja töltés nélkül úgy, hogy közben rendszeresen telefonálnak, vagy sms-eznek. Ehhez képest nekem kb fél napig bírja, amiből nyolc órát melózok, azért szoktam aludni is és egyéb dolgokat intézek. Magyarul nincs egész nap a kezemben. A másik az illesztés. A halába kerget, ha egy mobil recseg... Ezt megoldottam úgy, hogy a hátlap és a készülék közé elhelyeztem egy fél papírzsepit...
A hangfelvétellel is adódtak problémák: a halkuló, -vagy halk hantokat igen rosszul kezeli. "megszaggatja", ettől robot lesz az egész. Zenész létemre igen bosszantó jelenség ez. A videókészítésnél is így viselkedik a mikrofon. Akinek ilyen típusú mobilja van, vagy aki jártas ebben, az írna pár szót? Alapjában vévebnagyon szeretem ezt a mobilt. Nem tudom, lehet-e javítani ezeken, vagy kicserélnék-e egy új készülékre. Segítsetek, légyszi.
Köszönöm szépen! Rengeteget segítesz!
A fényerőhöz annyit, hogy le van véve az automata mód.
Nem értem, miért lehet. Az akku jobban bosszant. Szerinted mit tegyek, visszavigyem, hátha kezdenek vele valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!