Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segítene? Lentebb...

Valaki segítene? Lentebb mindent leírok. Egy Xperia L-ről lenne szó?

Figyelt kérdés

Szóval, még két hete sincs meg, annyira új. Van egy-két baj, ami lehet, csak nálam van.

Például egy pár oldalon azt írták az L tulajok, hogy akár három és fél napig is bírja töltés nélkül úgy, hogy közben rendszeresen telefonálnak, vagy sms-eznek. Ehhez képest nekem kb fél napig bírja, amiből nyolc órát melózok, azért szoktam aludni is és egyéb dolgokat intézek. Magyarul nincs egész nap a kezemben. A másik az illesztés. A halába kerget, ha egy mobil recseg... Ezt megoldottam úgy, hogy a hátlap és a készülék közé elhelyeztem egy fél papírzsepit...

A hangfelvétellel is adódtak problémák: a halkuló, -vagy halk hantokat igen rosszul kezeli. "megszaggatja", ettől robot lesz az egész. Zenész létemre igen bosszantó jelenség ez. A videókészítésnél is így viselkedik a mikrofon. Akinek ilyen típusú mobilja van, vagy aki jártas ebben, az írna pár szót? Alapjában vévebnagyon szeretem ezt a mobilt. Nem tudom, lehet-e javítani ezeken, vagy kicserélnék-e egy új készülékre. Segítsetek, légyszi.

2013. okt. 26. 16:45
 1/7 A kérdező kommentje:
Valamit kihagytam, ami nem túl sűrű és nem is túl zavaró, de szerintem nem sorolható a normális jelenségek közé: Némely internetes oldalon a görgetést követően vibrál a kép. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mintha ugrándozna a fényerősség. Ami miatt érdekes az egész, hogy tényleg csak egy-két internetes oldalon jelenik ez meg.
2013. okt. 26. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a fényerőváltozás szerintem internettől független, csak a beállításokban gyárilag automata a fényerő, ha azt kikapcsolod nem fog vibrálni. Ezt csinálta az xperia playem is. A hangrögzítő egy átlag telefonban nem túl jó, szerintem ez alól az L sem kivétel, amiket erről írtál az szerintem normális, de jogosan bántja egy zenész füleit, tényleg eléggé rossz minőségűek a mikrofonok általában, de az L-ét nem próbáltam még. Az akkumulátor viselkedése viszont szerintem rendellenes, egy-két napot ki kéne bírnia átlag használat mellett.
2013. okt. 26. 18:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Rengeteget segítesz!

A fényerőhöz annyit, hogy le van véve az automata mód.

Nem értem, miért lehet. Az akku jobban bosszant. Szerinted mit tegyek, visszavigyem, hátha kezdenek vele valamit?

2013. okt. 26. 18:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Tyűha. Utána néztem a Play-nek, hát mit mondjak... Elég korrekt telefonnak tűnik :) Nem tudtam, hogy gyártott ilyet a Sony, bár én nem vagyok túlságosan otthon e témában
2013. okt. 26. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Az L sokkal jobb mint a play hidd el, és igen, szerintem jobban tennéd ha elviszed szervizbe. Én is a héten fogom elvinni a playemet szervizbe mert elromlott a kamerája.
2013. okt. 26. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Nos, holnap figyelmesen letesztelem. Még jó, hogy megjegyzi a mobil, hogy mikor és mennyit volt töltve, és ebből %-ban mutatja a felhasznált energiát. Bár felesleges, mert tény, hogy tovább kéne bírnia. A tudat meg fusztrál, hogy egy fél papírzsebkendő van a mobilomban... A mikrofonról meg már nem is beszélek. Persze, lehet ezt "rinyának, hisztinek" nevezni, csakhogy egy ilyen kategóriájú telefontól nem ezt várja az ember és nem igazán tehetem meg, hogy csak úgy cserélgessem a telefonjaimat... Csak azt szeretném, amit ígértek. Ne legyen hazugság kár ez is... Úgyhogy én is meglátogatom majd az üzletet, ahol vettem. Remélem, gyorsan megjavítják a kamerádat. Köszönöm a tanácsokat, sokat segítettél :)
2013. okt. 26. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:
*már ez is
2013. okt. 26. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!