Miért kell root a titanium backuphoz?
Szóval ugye a root az elvileg illegális ugye...
És ha rootolod a telót a garancia ugrik ugye...
Akkor miért lehet fent a play-en?
Két fajta root van:
1. Ideiglenes root
2. Végleges root
Ha nem akarod elveszteni a garanciát, root-old ideiglenesen, legfeljebb visszaroot-olod, ha valami baj van a telefonnal, így nem tudják meg, hogy root-oltad, és így nem veszted el a garanciát. A Superuser is fenn van Google Play-n, meg vagy úgy 500-600 féle CPU Booster, amikhez szintén kell root. A root nem illegális.
Azért kell root a backup-hoz, mert azzal pl. gyári alkalmazásokat törölhetsz, amiket, alapból nem tehetnél meg.
én se hallottam még ideiglenes rootról...
Viszont azt nem vágom hogy akkor miért van garancia vesztés emiatt?
Vagy legyen illegal vagy ne legyen gari vesztés emiatt...
[van 2 év garim nem akarom elb..szni...]
Mert pl mi van ha ugy hal meg a teló hogy be se tudom kapcsolni stb..
,,Mert pl mi van ha ugy hal meg a teló hogy be se tudom kapcsolni stb.."
Az viszont tényleg szívás, és ugrik a gari :/
Naszoval: root: garancia szuneteltetes, mivel ha hülye valaki és szorakozik a fozott romokkal meg okosdit jatszik akkor ne a gyártó alja a javítást.. Ha rootolod akkor egy gombnyomás az unroot.(superuserben). Amugy megéri. Adblock, greenify, lucky patcher és egyéb rengeteg hasznos dolog tárul fel elotted amivel ki tudod hozni a rendszerből a maximumot vagy éppen kimeled az aksit hogy tovább bírja a telefon egy feltoltessel.
Garancia vesztes bootloader nyitasnal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!