Most cserélték ki garanciába az iPhone 5-öm. Ilyenkor újraindul a garancia vagy nem?
Mindenkinek csak a szája jár hogy szerintem így-úgy, de konkrétumot senki se tud.
Talán ha bármelyik venné a fáradtságot és utánaolvasna, kiderülne hogy a fődarab cserés javításra nincs előírt garanciaidő, így ha 3 napot vállal a forgalmazó vagy gyártó akkor annyi.
A komplett cserére pedig egyáltalán nincs előírva hogy garit kellene miatta hosszabbítani vagy újraindítani, tehát gyakorlatilag ilyen nincs, kivéve ha a forgalmazó vagy gyártó ezt önként vállalja.
Tehát el kell olvasni a gari papírt, az abban leírtak a mérvadóak.
Az hogy új készüléked lett, az a gyártó vagy forgalmazó jóindulatán múlott.
De ha bárki pl ugyanazon a napon előtted vagy utánad vett ugyanolyat és egyszerre romlott el, de neki nem cserélik, akkor nem szólhat egy szót se hogy neked miért cserélték.
Miskolcra bevittem a voda ügyfélszolgálati irodába,felvették javitásra, tovább küldték a bp-i központba ,onnan vissza az ujat és hívtak amikor mehettem érte . Az egész 4-5 napig tartott ,adtak egy nyomonkövetési számot,amivel a voda lapján lehetett megnézni,hogy éppen hol van a telefon .
Garancialevél kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!