Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom felrakni a GB-t?

Solyom123 kérdése:

Miért nem tudom felrakni a GB-t?

Figyelt kérdés
az a problémám hogy nem tudom fel rakni ascend g300ra a gingerbread romot. vodafone honlapjárol szedtem le a gyári gb romot és azt irják hogy csak B936ra és 37 re megy fel! B936al probáltam de meg áll a telepités és azt irja ki hogy installed failled egy sárga háromszögben, ez mitől lehet?? jelen pill most B952-őt raktam rá. És a dead trigger játék miért szaggat? 2.3 al nem szaggat?

2013. okt. 23. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem 100%-osan. Az lesz a legegyszerűbb, ha regelsz és megkérdezed a fórumban, hogy hogyan kell. Samsungom van így nemtudom, hogy hogyan kell Huaweit downgrade-elni.
2013. okt. 23. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
en igy majdnem szetvertem a telom minden heten ujj szoft ... garancia anyi ... de most megy es csoda hogy birta en a google ba beirtam ... firmware download es aztan talaltam egy jot
2013. okt. 23. 16:19
 13/15 A kérdező kommentje:
jelen pill a B952 van rajta jó gyors meg minden csak szabad ramom csak 80-90mega van. gondolom gBvel több lenne meg jobb lenne a teljesítménye is :)
2013. okt. 23. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Annyival hülyébb is lenne a telefon:D
2013. okt. 23. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Több szabad ramot csak rootolással, progik törlésével és fagyasztással fogsz elérni. Ennek a telefonnak még mindig a GB az alap, amin minden gond nélkül megy szinte minden. A 4-es már eleve több helyet használ.
2013. okt. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!