Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mit vegyek?...

Saulinharcos717 kérdése:

Szerintetek mit vegyek? Iphone 5, samsung galaxy s3, note3, xperia z vagy s4? . (pénztől függetlenül)

Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni hogy mijen telót választjak mert mindenki mást mond ezért kérném ki szakértők válaszait.Most viszont s2 van de már egy picit unom,ugyanis ebből a szempontból nagyon megtetszett a samsung de a barátnőmnek iphone 4 van és az is nagyon tetszik.Egyszerüen nem tudom eldönteni,ezért fordulok szakértőkhöz...Előre is köszi :)

2013. okt. 23. 01:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

*appLe fanoK

Elírtam...

2013. okt. 25. 01:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok sem Samu Sem apple fan, Én a Sony-t szeretem meg az iPhonet elviselem de ezek közül a note 3 a nyerő
2013. okt. 25. 01:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem kell a vetítés. Egyszóval ezek közül egyik sem éri meg úgy igazán, mind divattelefon az egész 1-2 év múlva már el is lesznek felejtve.
2013. okt. 26. 00:36
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Anote 3 nem igazán divat teléfon. Eddig egy ember kezében nem láttam. Ha jó egy telefon, nem azt jelenti, hogy divattelefon... -.-"
2013. okt. 26. 14:22
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Előző.De akkor ugyanez igaz az ájfónra is.Mindenesetre a kérdés nem arról szól hogy melyiket érdemes megvenni hanem hogy melyiket vegye meg.És ha már ennyi pénze van akkor hagy vegye már meg a legjobbat---->Note 3.Na csá.
2013. okt. 28. 09:01
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Előző. Ugyan ezt mondtam csak az apple fanok mindig közbeszólnak.
2013. okt. 28. 13:46
 17/21 anonim ***** válasza:

"Mindenesetre a kérdés nem arról szól hogy melyiket érdemes megvenni hanem hogy melyiket vegye meg."

Pontosan, és aki konyít valamit a telókhoz (és nem csak azz hiszi magáról) az leírta h ezek közül egyiket se vegye meg ha jót akar magának, zonkívül meg tőlem veheti amelyiket akarja, vegye a note 3-mat, ő baja.

"És ha már ennyi pénze van akkor hagy vegye már meg a legjobbat"

Aha, azt azért megjegyezném h ezeken kívűl már vannak sokkal jobbak is.

U.I.: Most megint h jön ide ez az ájfon fanos beszólás? Ennek itt nincs helye, és ammúgyse találkoztam itt eggyel sem eddig (kivétel a #6-os :-) ), viszont samu fanokkal tele a hely és még tagadják is, ráadásul még nekik áll feljebb... Rettenet.

2013. okt. 29. 23:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Samu fan. Csak most ajánljak egy Xperia P-t b*szod? Miért lenne baja ha megveszi a note 3-at? Nem értem de szerintem te sem. Ajánlhatnám az Xperia Z1-et mert "Sonysta" vagyok. De most minek ajánjak gyengébb processzorú, kevesebb rammal rendelkező, kisebb belső memóriamérettel, kisebb és gyengébb kijelzőjű, gyengébb akkumulátorral rendelkező telefont? Jó, lehet, hogy kicsit drága, de ha van neki rá pénze akkor miért ne vehetné meg? Jó telefont akar nem? Most minek vegyen divattelefon ájfont, csak azért, mert mindenki másnak olyanja van, és fél év múlva meg már a falhoz b*szná mert már unja? Logika b*szod. -.-" És akkor felteszem a kérdést, ki hiszi magárol, hogy ért hozzá közben meg sehol semmi?
2013. okt. 30. 01:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem lenne baja ha megveszi a Note 3-mat de az Xperia Z1 és a Note 3 között nagyon minimális a különbség de csúcshardver ide vagy oda még az Xperia Z így is kevesebbszer fog akadni mint pl a note 3 a csodálatosan optimalizált touchwiznek és a csomó belepakolt sz@rnak köszönhetően, és én pl egyáltalán nem vagyok "Sonysta".

Ezek közül mind1ik "egy kicsit drága" :-), de akkor már miért ne vehetne egy kicsivel olcsóbb de jobb telefont? Mert amiért 0,7 inch-el kisebb a kijelzője, amiért 200 mAh-val kisebb az akkuja, amiért 7 mpx-el jobb a kamerája és 0.1 GHz-el gyengébb a processzora még így is gyorsabb és ráadásul strapabíró is+anyaghasználat.

"Jó telefont akar nem? Most minek vegyen divattelefon

ájfont, csak azért, mert mindenki másnak olyanja van, és fél év múlva meg már a falhoz b*szná mert már unja? Logika b*szod. -.-" "

Ja mert a Note 3 egy kicsit se divattelefon de még közelébe sincs, mert aztán a samsung note szériája csak néhányak számára ismert és egy fillért se költ reklámra a Samu. Nálunk meg nem hinném h olyan sokaknak lenne hazánkban ájfonja h már "mindenki másnak olyanja van", és bár ájfon ide vagy oda még a 2 magos processzorával is lealázza a Note 3-at, mert az épöl nem csak a magok számára gyúr.

És ha már ennyi pénze van akkor nézzen szért mert nem csak ez a 3 márka létezik, ha már itt tartunk.

"És akkor felteszem a kérdést, ki hiszi magárol, hogy ért hozzá közben meg sehol semmi?"

Hát szerintem nem kell hozzá semmi más csak egy kis logika b*szod.

2013. nov. 5. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:
A kérdezének meg ha még nem vett telót akkor ajánlom figyelmébe Az LG Nexus 5-öt ami jelenleg az összes telót veri a mezőnybem.
2013. nov. 5. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!