Szerintetek mit vegyek? Iphone 5, samsung galaxy s3, note3, xperia z vagy s4? . (pénztől függetlenül)
"Mindenesetre a kérdés nem arról szól hogy melyiket érdemes megvenni hanem hogy melyiket vegye meg."
Pontosan, és aki konyít valamit a telókhoz (és nem csak azz hiszi magáról) az leírta h ezek közül egyiket se vegye meg ha jót akar magának, zonkívül meg tőlem veheti amelyiket akarja, vegye a note 3-mat, ő baja.
"És ha már ennyi pénze van akkor hagy vegye már meg a legjobbat"
Aha, azt azért megjegyezném h ezeken kívűl már vannak sokkal jobbak is.
U.I.: Most megint h jön ide ez az ájfon fanos beszólás? Ennek itt nincs helye, és ammúgyse találkoztam itt eggyel sem eddig (kivétel a #6-os :-) ), viszont samu fanokkal tele a hely és még tagadják is, ráadásul még nekik áll feljebb... Rettenet.
Nem lenne baja ha megveszi a Note 3-mat de az Xperia Z1 és a Note 3 között nagyon minimális a különbség de csúcshardver ide vagy oda még az Xperia Z így is kevesebbszer fog akadni mint pl a note 3 a csodálatosan optimalizált touchwiznek és a csomó belepakolt sz@rnak köszönhetően, és én pl egyáltalán nem vagyok "Sonysta".
Ezek közül mind1ik "egy kicsit drága" :-), de akkor már miért ne vehetne egy kicsivel olcsóbb de jobb telefont? Mert amiért 0,7 inch-el kisebb a kijelzője, amiért 200 mAh-val kisebb az akkuja, amiért 7 mpx-el jobb a kamerája és 0.1 GHz-el gyengébb a processzora még így is gyorsabb és ráadásul strapabíró is+anyaghasználat.
"Jó telefont akar nem? Most minek vegyen divattelefon
ájfont, csak azért, mert mindenki másnak olyanja van, és fél év múlva meg már a falhoz b*szná mert már unja? Logika b*szod. -.-" "
Ja mert a Note 3 egy kicsit se divattelefon de még közelébe sincs, mert aztán a samsung note szériája csak néhányak számára ismert és egy fillért se költ reklámra a Samu. Nálunk meg nem hinném h olyan sokaknak lenne hazánkban ájfonja h már "mindenki másnak olyanja van", és bár ájfon ide vagy oda még a 2 magos processzorával is lealázza a Note 3-at, mert az épöl nem csak a magok számára gyúr.
És ha már ennyi pénze van akkor nézzen szért mert nem csak ez a 3 márka létezik, ha már itt tartunk.
"És akkor felteszem a kérdést, ki hiszi magárol, hogy ért hozzá közben meg sehol semmi?"
Hát szerintem nem kell hozzá semmi más csak egy kis logika b*szod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!