Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok ma?...

Melyiket választanátok ma? Iphone 4s 180 euroért használtan (egy ismeröstöl) vagy Nokia Lumia 920 270-ért újonnan!

Figyelt kérdés
Szeretnék androidról valami újra váltani, ez a két lehetöség van ami jelenleg érdekel. Megadnám az apple-nek a lehetöséget is, de nem tudom hogy melyikkel járnék jobban....föleg hogy az iphone 2 éves használt lenne, bár teljesen jó állapotban van...

2013. okt. 22. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ingyenss GPS, ingyenes office teljes tartalom, nagyobb kijelző, stabil, eu kompatibilis micro usb dugó, nagyon jó üzemidő(saját tapasztalatom szerint), a kamera fenomenális, vezeték nélküli töltésre alkalmas gyárilag, állítható érintésérzékenység (kesztyűben pl),dupla ledes vaku, és az alkalmazáslista egyre csak bővül, ja és naponta jönnek rá frissítések. EZ A NOKIA! :) Magyar árakhoz viszonyítva iphone 4s-130.000 Ft durván, 920-75.000Ft egy hete vettem. Nokia garanciával. 20.000 forint híján a duplája, az iphone 5 155.000 Ft körül van, itt már kétségtelenül megéri megvenni szerintem a 920-at.
2013. okt. 23. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:
A 11-es kommentre azt hittem először az első mondat alapján, hogy valami spambot hirdetés. :D
2013. okt. 23. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!