Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy 5ös iphonet. Ha...

Vettem egy 5ös iphonet. Ha felteszek egy képet vagy kiteszek valamit róla akkor miért nem rakja ki hogy iOS használatával? Valaki segitsen plz

Figyelt kérdés

2013. okt. 22. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Szegény nem tud villogni vele a facebookon.
2013. okt. 22. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
First World Problems.
2013. okt. 22. 21:27
 3/10 A kérdező kommentje:
nem a villogás miatt te paraszt,hanem mindenkinek kiteszi csak nekem nem... ezért kérdeztem meg
2013. okt. 22. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Szegény. Annyira sajnállak!
2013. okt. 22. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Írd oda kézzel.
2013. okt. 22. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Böngészőről, vagy az applikációról töltesz fel képeket/ posztolsz ki valamit? Mert szerintem csak az app használatával írja ki. HA nincs letöltve, akkor töltsd le az appstore-ból. De az is lehet a hiba, hogy nem a legújabb operációs rendszer van rajta.
2013. okt. 22. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:
az applikációról töltök fel képet persze és az iOS 7 van rajta..
2013. okt. 22. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Akkor sajnos nem tudok segíteni. Esetleg egy restort próbálj meg ha nagyon fontos (szeintem nem éri meg.)! És egyébként miért villogni szeretne vele??? Csak mert az övé nem írja ki és nem tudja, hogy miért?
2013. okt. 22. 22:09
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm azért és a megértésed is.. -.-
2013. okt. 22. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
az ilyen emberek miatt jött létre az a sztereotípia, hogy az iPhone divattelefon...ezért szégyenkezek én is miattad. normális tulajdonos olvas szakblogokat fórumokat, de te ezt inkább ne tedd meg, mert leírom neked...iOS 7-től véglegesen megszűnt az iOS 6-os, értesítési központba integrált megosztás gomb...ugyanis már körülbelül 3 éve az összes hivatalos Facebook alkalmazás egységesen azt írja ki, hogy "mobil használatával"...pont az ilyenek miatt, akiknek fontos, hogy lássák az ismerősök, hogy iOS-es eszközt használsz...lerövidítve búcsúzz el ettől. esetleg használd az idézetes oldalak által használt nagyon agyas trükköt, hogy csinálj egy screenshot-ot a kiírásoddal, és azt töltsd fel...akkor látni fogják, hogy iPhone-od van...és itt annyit megjegyzek, hogyha a gyári képnézegetővel osztassz meg képet vagy Safarin keresztül linket, akkor tudod használni az integrációt, normál állapotfrissítésre nem.
2013. okt. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!