Mi a véleményetek a Nokia 5630 XpressMusic-ról?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 15:32
2/5 anonim válasza:
Még mindig hibamentesen mükszik :)
Első voltam.
3/5 anonim válasza:
Még mindig hibamentes, és még mindig az első vagyok :D
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen van fél éve, de én sajnos nagyot csalódtam benne. a simby nekem nem jön be túl bonyolult, de ez még nem is lenne akkora gond. elhagyogatom fokozatosan a gombjait! egyszerüen fogják magukat és kiesnek a készlékből! Most csak egy gombja hiányzik a halkító, mert azt nem találom sehol. az aksiját is naponta töltöm. iszonyat rossz vele sms-t irni, mert a T9 alig ismer pár szót, szal én már ezt nagyon unom, épp most készülök eladni, többet látni sem akarok ilyen telefont :O
5/5 anonim válasza:
:S
Nekem még mindig hibátlan, 4-5 naponta töltöm, és soha semmit sem kellett kicserélni vagy javítani rajta. Bár már karcos a kijelzője eléggé, de kábé 10x leejtettem legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!