Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megtudható valahonnan a SIM...

Megtudható valahonnan a SIM kártyához tartozó telefonszám?

Figyelt kérdés

Van egy SIM kártyám, amin nincs pénz, és szeretném feltölteni.

A PIN kódot igen, viszon a telefonszámot nem tudom.

Ki lehet ezt valahogy deríteni?

2009. nov. 12. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tárcsázd azt a számot, amin keresztül fel kell tölteni a kártyát, és ott bemondják előtte a számot, hogy: Ön a 20-000-.... számú mobiltelefonszámról telefonál, ha ezt a számot szeretné feltölteni, válassza az az 1-es gombot... Pannonnál legalábbis így van. A többi szolgáltatónál nem tudom.
2009. nov. 12. 15:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi, csak az a gond, hogy nem kapok sehol feltöltőkártyát.

Mindenhol csak elektronikusan tudnám feltölteni, ahhoz viszont kell a telefonszám.

2009. nov. 12. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor is enged tárcsázni (legalábbis a Pannonnál), ha nincs pénz a kártyán. Én is így tudtam meg egy pannonos sim kártyám számát, amin nem volt pénz. Ha pannonos vagy, tárcsázd a 172-t (azt hiszem ez a feltöltés száma, de lehet, hogy a 171, nem tudom pontosan). De a többi szolgáltatónál is enged tárcsázni azt a számot amin föl kell tölteni (de nem tudom máshol bemondják e, a pannonnál igen), mert ha nem engedne, akkor nem lehetne feltölteni feltöltőkártyáról a telefonokat ugye. Próbáld ki. Hívd azt a számot, amin föl kell tölteni!
2009. nov. 12. 15:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy. :)

Sajnos a T-Mobile-nál ez nem így működik.

Kipróbáltam, és nem mondja be a számot. :(((

2009. nov. 12. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha t-molibos vagy tudsz visszahívó üzit küldeni,ha nincs rajta szám és akinek küldöd az megkapja a számod:)
2009. nov. 12. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
T-mobilos :D Csak nem tudok írni:D
2009. nov. 12. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
rajta szám=rajta pénz:D
2009. nov. 12. 15:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Még sosem jártam így, úgyhogy ezzel a visszahívó üzivel sem vagyok tisztában.

Segítenél?

Köszi előre is.

2009. nov. 12. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Felhívod az egyik barátodat, aki szintén t-mobilos, és amikor mondja, hogy töltsd föl a kártyádat, megnyomod a csillag gombot.

Így küld egy SMS-t a rendszer, miszerint te azt kéred tőle, hogy hívjon vissza. A számod ne rejtsd el!

2009. nov. 12. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaj, nem is, a kettőskeresztet kell megnyomni azt hiszem... Bocsi.
2009. nov. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!