Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Erdemes sgalaxy s advancet venni?

Erdemes sgalaxy s advancet venni?

Figyelt kérdés

#Telephine
2013. okt. 21. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nagyon jó kis telefon! Hardveresen ha nem is a legszuperebb, de nagyon jó, és ár-érték arányban is elfogadható! :)
2013. okt. 21. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, itt van hogy miért: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. még annyi, hogy lehet, hogy papíron jók vagy antutu vagy akármi, de a valós sebességet, használhatóságot nem mérik. Volt "szerencsém" hónapokon át galaxy s3-at használi meg gio-t meg s advance-t, és finoman szólva nem voltam megelégedve velük, jópárszor meg kellett járnunk a szervizt.
2013. okt. 21. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok! 2., lehet, hogy csak hibás darabokat fogtál ki. Egyik munkatársamnak hosszú ideje van S Advance, és teljesen meg van vele elégedve, mondta is, hogy simán hozza a leírt adatokat!
2013. okt. 21. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
A gyári kernel fos, haveromnak is ilyen van, fagyott, stb. Baszakodott. Nagy nehezen rábeszéltem hogy rakjon fel rá másik kernel-t és láss csodát, jó lett!
2013. okt. 21. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Vannak, akiknél alacsonyabbak az igények határai. Telefonálni és SMS-ezni érdekes módon jó volt a régi Nokia is... És egy 200 MHz procira mondja valaki, hogy erős... Már ha voltak pár éve olyanok...

2013. okt. 21. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom... Valószínűleg a munkatársad csak az alap cuccokat használta pl internet, gps. Az ismerőseim, volt osztálytársaim letöltöttek az áruházból játékokat, alkalmazásokat és kivétel nélkül, mindenki samsungja szarakodott (az kb 8-9 darabot jelent). Általános 8. évfolyamában szünetekben minecraft multiztunk, azt az xperia tipo gond nélkül vitte, de pl.s2-n akadt rendesen. Egyik ismerősöm mini 2-jére nem hallottam még panaszt az akksiját kivéve, de ő csak internetezésre használja, különben minden samsungnak volt valami hibája. Aztán a haver tett az s2-jére miui-t, és minden baja megszűnt, tehát ahogy előttem is írták fos a kernel meg az az igénytelen, fagyogatós touchwiz.
2013. okt. 21. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

A gyári kernel az a gyári android kernel, ez esetben 3.4.0 (JB). nincs olyan, hogy "samsung kernel"... főzött kernelek vannak (pl. roothoz), az más tészta. A touchwiz pedig launcher, helyette letöltesz egy Nova launchert és kész, no more lag.

Amúgy nem érdemes venni Samsungot, csak csúcskategóriásat. S3, S3 LTE, vagy S4... ezek érik meg, az alacsonyabb kategóriás samsungok szörnyűek. A csúcsok viszont brutálisak, tökéletesen működnek (csak érteni kell picit a droid lelkéhez, nem úgy, mint az előttem fikázók).

Olcsóbb kategóriában Sonyt vegyél, ott az a jó. Xperia L, vagy SP pl. Ha nem izgat, hogy milyen az oprendszer (és még olcsóbban akarsz), akkor ott a Lumia 520, azt hiszem 40 rugó kártyásan (tehát előfizetéssel pár ezer csak, neked talán épp 0 FT :O), ennyiért meg csak az telefon éri meg, semmi más (de az kva jó).

2013. okt. 22. 12:41
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de az egyik ismerosomnek is galaxy advance-ja van és nagyon megvan vele elégedve, még az aksija is napokig bírja és nem szokott lefagyni vagy akadni..már nem tudom mit csinaljak..
2013. okt. 24. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!