Lehetséges, hogy attól lassú a telefonom és fotóz rosszul, mert nagyon sok képet tárolok rajta?
Figyelt kérdés
Amikor megvettem kb. egy éve, tök szépen fotózott, most meg lassú és homályos képeket csinál.2013. okt. 21. 18:30
2/11 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. okt. 21. 18:35
3/11 |Orfeusz| válasza:
A képminőségre nem lehet kihatással, a sebességre se nagyon.
4/11 anonim válasza:
Akkor passz. Esetleg csinálj egy hard resetet, mást nagyon nem tudok javasolni.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek ilyesmihez. Leírható röviden, hogy hogy kell megcsinálni? :) Azt kifelejtettem, hogy pl. Skype vagy Viber állandóan összeomlik rajta.
2013. okt. 21. 18:40
6/11 anonim válasza:
Ennek hard reset lesz a vége. Leírom, de akkor a telefon típusát még elkérném, mert kb minden telefonnál másképp működik.
7/11 A kérdező kommentje:
Sony Xperia Ray-t, de a típust nem tudom. Megnéztem az aksit, de azon nincs.
2013. okt. 21. 18:45
8/11 A kérdező kommentje:
Típusszám: ST18i Android verzió: 2.3.4
2013. okt. 21. 18:47
9/11 anonim válasza:
Ha sok dolgot tárolsz a telefonon, az valóban nagyon megterheli! Ettől tényleg előfordulhat, hogy nagyon lassú lesz a telefon, de a fotózásra abszolút nincs hatással, ott valami más hiba van!
10/11 anonim válasza:
Elég a Ray is, az ST18i csak egy másik jelölés.
Erre a javaslatom a számítógépen használható Sony Update Service nevű program. Csak töltsd le, és telepítsd, mindent magyarul fog írni, hogy mit tégy és mikor. Arra figyelj, hogy az adataidnak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!