IPhone 3GS-t szeretnék aktiválni, de nem tudom, hogy milyen függő és ezért nem tudom, hogy milyen SIM kártyát tegyek bele. (? )
Szia!
És TELENOR kártyával próbáltad-e? Kizárásos alapon ilyen függő.Hacsak nem külföldről vásároltad.
@Freedline
Telenoros nem lehet, mert akkoriban az nem árult iPhone-t.
Olyan megoldás érdekelne, hogy az IMEI szám alapján meg lehet-e tudni ezt?
@freedline
Szia!
A sztori: Barátnőmé a telefon, aki még a nyáron vette használtan. Jailbreak-el volt függetlenítve, mert baseband volt cserélve. Mivel a Jailbreak-el volt aktiválva is, ezért nem kapta meg a push értesítéseket (Facebook, Viber csak wi-fi-n ment [engedélyezve volt a 3g], stb.).
Pár napja véletlenül rányomott a Visszaállítás-ra iTunes-ban, így újra aktiválni kéne, de nem megy, a fentebb leírtak miatt. A telefon azonosítói közül egyedül az IMEI számát tudom megnézni, és ha az alapján be lehetne azonosítani a szolgáltatót, akkor tudnék szerezni olyan kártyát (akár külföldit is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!