Milyen érintőképernyős telefont tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Én eddig Samsungban és Sony Ericssonban gondolkoztam. Lehetőleg qwerty billentyűzet is legyen rajta, mert ez lenne az első érintőképernyős mobilom.
Köszi a segítséget!
2013. okt. 20. 16:53
1/7 |Orfeusz| válasza:
A Samsung drága, Sony-Ericsson meg már nem is létezik, csak Sony.
Qwerty billentyűzetes meg már nincs is a piacon, kikopott. Ha nagyon akarsz vehetsz SE Xperia Mini Pro-t de az már nem számít jónak és drága is ahhoz képest.
2/7 |Orfeusz| válasza:
Ha 4" vagy afölötti képátlójú telefont veszel lesz elég hely a virtuális billentyűzet használatához.
3/7 anonim válasza:
QWERTY billentyűzetes telefonból én kizáról a Sony Ericsson Xperia Mini Pro (SK17i) mobilt tudnám ajánlani. 1 GHz-es proc, 512-es RAM. Nem egy atomerőmű, de egy átlagember igényeit (internet, SMS, telefon) bőven kielégíti. Játszani nem épp alkalmas, esetleg a régebbi, 2D-s játékok mennek rajta gyönyörűen. A 3D játékok már néha-néha megakadnak, épp annyira, hogy az már nem élvezhető.
4/7 anonim válasza:
4" felett elég kényelmes a virtuális qwerty billentyűzet.
5/7 Nem kell lepontozni! válasza:
Samsung galaxy mini 2
6/7 anonim válasza:
Qwerty-sből nézd meg ezeket! Az Xperia Pro-hoz bár szétcsúsztatható van írva, de a kijelzője érintős!
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget!
2013. okt. 23. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!