Samsung galaxy S2-t melyikre éri meg lecserélni? S3-ra vagy S4 minire?
Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont, tudom, hogy az S4 mini drágább és ahhoz még sokat kellene gyűjtenem, de melyik érné meg az S2 után?2013. okt. 20. 16:38
11/15 A kérdező kommentje:
Ahol én venném, ott 112, de még annyit is adnék érte. :D
Ha valakinek S3-ja van, mondhatna véleményt! :)
2013. okt. 20. 21:10
12/15 anonim válasza:
Egyik osztálytársamnak ez volt. Azt mondta, hogy jó kamera, szép kijelző, nagyon jó teljesítmény, viszont lemerül 1 nap alatt, ha aktív használat akkor fél nap. Többet nem tudok mondani. Esetleg: [link]
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! Nekem az S2 akkor is csak fél napot bír ki, ha hozzá se nyúlok.Sajnos a nagy képernyőnek ára van, és így gyorsan merül. Mondjuk a kis képernyős okostelefonok akksija se bírja sokáig.
2013. okt. 20. 22:31
14/15 anonim válasza:
2. vagyok! Szoftveresen most hirtelen nem tudom, melyik jobb, de hardveresen pont fordítva, vagyis az S4 mini jobb!
15/15 A kérdező kommentje:
Külsőre viszont az S3 tetszik jobban.
Nem tudom, mi legyen :D
2013. okt. 21. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!