Mi az a fehér pont a telefonon? (kép)
2013. okt. 20. 16:06
1/11 anonim válasza:
Vagy fólia, vagy a képen van ez a bigyó.
2/11 anonim válasza:
probald meg kalibralni a kijelzöt.
3/11 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy fólia,mert másnál is láttam már ilyet..és lehet ide oda vinni a képernyőn,de nem tudom mi ez...(a képen nem az én telefonom van:) )
2013. okt. 20. 16:14
4/11 Nem kell lepontozni! válasza:
Nem ázott be a képernyő?
5/11 anonim válasza:
ja,azt hittem a tied,belehet allitani olyat is nemelyik telen,hogy az a pont kövesse az ujjadat,ha megerinted a kijelzöt.
7/11 anonim válasza:
Ájfonnál az a szar egy hordozható opció. Egyik barátomnak is ilyen izéfonja van és neki is ott ugrál az a vacak. Hogy pontosan mit lehet vele elérni, azt nem tudom.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
mindenkinek:))
2013. okt. 21. 07:19
10/11 anonim válasza:
Nekem is fent van az osztálytársamnál. Ez arra való, hogyha elromlik a home gombod, akkor arra a fehér pöttyre kell rákoppintani, és kihoz 3-4 lehetőséget, hogy miként funkcionáljon. Például:
-Csak simán egy home gomb megnyomás
-Dupla home megnyomás (feladatkezelőt indít el)
-stb.
Szóval ezzel átmenetileg home gomb nélkül is eléldegélsz a kis Ájfonoddal. :))
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!