Mennyire éri meg Windows Phone-t venni? Sokkal jobb, mint az Android? Nehéz kezelni?
Figyelt kérdés
Nekem most Androidos telefonom van, de elég gagyi, és kicsit elegem van már abból, hogy folyton lefagy, lassú, és hogy alig tudok vele bármit is csinálni, mert folyton kidob az alkalmazásokból. Nem szeretnék túl sok pénzt rászánni, ezért néztem ki a Nokia Lumia 520-at (most Huawei Ascend Y200-am van). Az Androidot mondjuk nagyon könnyű kezelni szerintem, ezért is vannak kisebb fenntartásaim a Windows Phone-nal, mert nem tudom, mennyivel lesz nehezebb a használata. Ha valakinek van tapasztalata ilyen téren, és megosztja velem, azt megköszönöm:)2013. okt. 20. 13:03
11/13 anonim válasza:
Nekem 2× volt android
Két magoson is lefagyott
és már olyat is láttam hogy kamerázás közben is
ahogy elkezdtem nézni mennyire jó a Windows phone még senkit nem láttam volna hogy szidja talán azt hogy kevesebb alkalmazás van rá
Én tudom hogy mindenki írta de azért le írom én is
Windows mobilt vegyél mindenképpen mert sokkal stabilabb az operációs rendszere
nem úgy mint az Androidé ami valójában Linux és most senki ne nézzen idiótának mert Wikipédián is fent van és 100% hogy nekem van igazam
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megerősítéseket! :) Igen, én sem olvastam eddig még sok rosszat a WP-ről, tényleg csak annyit, hogy nem túl sok alkalmazás van hozzá.
2013. okt. 23. 12:16
13/13 anonim válasza:
A nincs tul sok alkalmazas kb.abban merul ki,hogy nincs 659 iranytu es 2259 db hatterkep keszito program .. Minden popularis ,gyakran hasznalt alkalmazas megvan wp8-ra is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!