Várjak a Note 3 megvételével?
Sziasztok.
Kiszeretném kérni a véleményeteket abban hogy szerintetek megéri-e várni 2 hónapot arra hogy megvegyem a telefont. Gondoltam rá hogy most hozom ki de általában karácsony felé kicsit lejjebb mennek az árak, de azt lenne jó megbecsülni hogy mennyivel. Mert ha nem olyan jelentős mértékben akkor inkább nem várok vele.
Köszönöm az esetleges válaszokat.
19 (4-es érettségi, most szakmán vagyok).
Úgy vélem hogy több intelligenciával is bírok mint te :)
Én pusztán érdeklődni szerettem volna mert, ezt olyankor csinálja valaki amikor az ismereteit bővítené, tudtommal erre van ez az oldal is. Előfizetésre hoznám ki, tudnám is fizetni gondok nélkül de nyilván nekem sem teljesen mindegy mennyi lesz a teljes összeg amit ki kell majd fizetni.
Bár nem szeretnék leszólni senkit, azért köszi hogy írtál.
S4 -ről hallottam egy-két panaszt így az inkább passzolom.
Egyébként igen, bár nem különbség van az LTE képes verzióik között én a note felé hajlok. A jelenleg piacon lévő egyéb high-end telefonokat is nézegettem de azt hiszem e mellett fogok dönteni.
Az s5 -öt (64 bites chipset stb.) és más gyártók akkori készülékeit pedig nem várom meg mivel mire kijön az lesz hogy akkor várjak már még egy fél évet a kövi csúcsmodellekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!