Xperia Z1 vagy Galaxy S4?
Amiért a sony tetszik: vízállóság, 21 mp kamera, 3000 mAh akkumlátor,
Amiért nem: nincs home gomb (samsung után furcsa lenne, hogy próbálnám megnyomni azt a nem létező gombot alul)
Amiért a samsung: nagyon sok jó dolog van rajta (pl az előlapival meg hátlapival egyszerre tud fényképezni, meg mingyek ilyen dolog pl érintés nélkül lehet irànyítani, inteligens kép.zár, inteligens görgetés, akkor ez a gyaloglótárs.. nekem az nagyon tetszik! :), s fordító
Amiért nem : nem olyan erős sem a kamerája, sem az akkumlátora, mint a sony-nak, nem vízálló.
Igazából azok okozzák főként a döntésképtelenségemet, hogy a sonyn nincs home gomb, csak érintős gomb, a samsungon már megszoktam a felhasználási felületet, a sony meg új lenne. A sony 21, a samsung csak 13 mp-s, mondjuk nem olyan nagy gond, de azért mégis szeretek fotózni, sőtt imádok. A sony vízálló, a samsung nem... A samsungon nagyon sok jó előre telepített program van. Mindig is szerettem a samsungot, most lenne elősször sonym. Szóval nagyon lényegretörően: a sonyban a vízállóság, a kamera, a samsungban a sok hasznos dolog tetszik, és a megszokott felület.
Alapból a samsung volt az amit kinéztem, a sony-t csak mostanában kezdtem el nézegetni.
Nem kérek olyan válaszokat, hogy xy a jobb,ne xy-t vegyél, mert az béna stb..
Ne csak a márkát mondjátok, hanem mondjátok meg, hogy szerintetek miért ezt vegyem, vagy valami.
én ha tehetném z1-et venném mert a vízállóság nagyon bejön két telómat emiatt vesztettem el :/
a jobb anyagminőséget még hozzá tenném sonyhoz
de ebben a kategóriában akármelyiket veszed jól jársz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!