Nagy János22222 kérdése:
Hogyan távolíthatom el ezt az alkalmazást?
Figyelt kérdés
Androidos telefonom van és van rajta fészbúk, de nincs szükségem rá, viszont sehogyan sem tudom letörölni. Valaki ért hozzá hogyan tudom eltávolítani ezt az alkalmazást?2013. okt. 18. 21:20
1/5 anonim válasza:
Feladatkezelő->Csomag itt kikeresed és egyszerűen rányomsz az eltávolításra
2/5 anonim válasza:
Sehogy, max ha rootolod. De mit zavar az téged, hogyha ott van? Ne használd és ennyi.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért zavar, mert ha már az én telefonomról van szó, akkor legalább hadd döntsem el, hogy mit akarok rajta látni, és mit nem. A válaszokról annyit, hogy köszönöm őket és megpróbálom amit írtatok, bár nem vagyok egy informatikai zseni.
2013. okt. 19. 21:12
4/5 anonim válasza:
Márpedig amit a gyártó rátesz, az rajta van és kész, ha gyárilag rajta volt ezt fogadd el. Vagy rootolhatod, de ha nem értesz hozzá, akkor valószínűleg tégla lesz a telefonodból. Meg a garancia is elveszik, főleg ha nem tudod visszaállítani a gyári rendszert.
Esetleg lehet gyárilag utólag telepítve is.
Egyébként mindenképp vedd a fáradtságot és olvasd el a mellékelt használati utasítást. Abban biztos, hogy benne van, hogyan kell programot törölni.
Máshogy más sem tudja elmagyarázni.
5/5 A kérdező kommentje:
Már letiltottam, illetve le is töröltem nagy nehezen az alkalmazást, ergo feleslegesen tettem fel ezt a kérdést. Azért köszönöm a gyors válaszokat, szerencsére nem kellett "rootolnom".
2013. okt. 20. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!